Resultat de la Recollida Solidària de Joguines del desembre

recollida joguines 2014

Ja tenim les dades en què es reflexa l’èxit que va suposar la Recollida Solidària de Joguines que va organitzar la Comissió de Solidaritat de l’AFA del 17 al 19 de desembre. Ens les ha proporcionat l’organització Toys2help, que va ser l’encarregada de recollir les joguines aplegades per a transformar-les en beques al Casal dels Infants. Aquí teniu els resultats:

· Les joguines recollides es van classificar i analitzar per a descartar-ne les poques que estaven en mal estat, i es van obtindre 95 articles aptes per a la botiga solidària de Toys2Help, incloses les joguines individuals i els lots.

· La reutilització de totes aquestes joguines suposarà, segons les seves estimacions, aproximadament la reducció d’emissions de 1.114Kg de CO2, o el seu equivalent a 56.609 arbres absorbint CO2 en un dia o l’eliminació de la circulació en un dia de 194 cotxes.

· Finalment, la venda de les joguines recollides al web de Toys2Help suposarà uns ingressos de 500€ per al programa de Beques educatives del Casal dels Infants.

Des de l’AFA us volem agrair una vegada més la vostra col·laboració, que és importantíssima per a aconseguir el nostre únic objectiu: una Escola millor per a tothom.

Gràcies!